virtueel assistent Jantine van der Tang

Online marketing is een must voor bedrijven

Tijdens gesprekken met ondernemers heb ik gemerkt dat er vooral veel behoefte is aan hulp op het gebied van online marketing. Ondernemers beseffen heel goed dat het voor hun bedrijf van levensbelang is om zichtbaar te zijn op online media.

Sommige ondernemers zijn er vol goede moed aan begonnen, maar komen er al doende achter dat het hen teveel tijd kost. Tijd die ze eigenlijk niet hebben, omdat ze veel te druk zijn met het leveren van hun diensten. En dus is de klad erin gekomen, plaatsen ze steeds minder vaak berichten en komen ze steeds minder vaak in beeld bij potentiële klanten. Pas op het moment dat ze weer nieuwe klanten nodig hebben gaan ze dan helemaal gestresst weer aan het schrijven. Omdat ze er door gebrek aan klanten (en dus ook gebrek aan inkomsten) dan pas weer tijd voor hebben.

Andere ondernemers willen wel graag online marketing opzetten, maar hebben geen idee hoe ze moeten beginnen en zien het eigenlijk ook niet zitten om dit zelf allemaal te doen. Die ondernemers hebben hulp nodig bij zowel het opzetten als het bijhouden van hun online marketing.

Waarom ik ondernemers graag help met hun online marketing

Tijdens de opleiding aan de Academie voor Virtueel Professionals werd ons als cursisten aangeraden om vooral die diensten aan te gaan bieden, waar we zelf blij van worden. En waar we goed in zijn. Voor mijzelf is dat met name het schrijven en redigeren van teksten voor o.a. websites, blogs en nieuwsbrieven. Een belangrijk onderdeel van online marketing dus. Maar de wereld van online marketing is veel groter dan dat. Want het gaat niet alleen om het regelmatig schrijven en posten van berichten, maar ook om het strategisch inzetten van online media. Er zijn zoveel mogelijkheden: website, blog, e-mailmarketing, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, webinars, enz. Je kunt als zelfstandig ondernemer onmogelijk alles bijhouden. Focus op de drie tools die voor jouw bedrijf het beste werken is veel beter dan verspreid over alle mediamogelijkheden maar wat aan te rommelen. Het is daarom belangrijk om uit te zoeken welke media voor jouw bedrijf het beste ingezet kunnen worden.

Online marketing is ook constant in ontwikkeling en het is belangrijk om van al die ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Dus ook al weet ik al het een en ander van online media af, er blijft altijd wel iets te leren op dit gebied.

En daarom ga ik de opleiding Virtueel Succes volgen. Om die opleiding te kunnen volgen, heb ik een stageopdrachtgever nodig. Men name een ondernemer die  graag hulp wil bij:
– Het vergroten van de online zichtbaarheid op continubasis.
– Het voeren van gericht marketing om op specifieke momenten in een jaar nieuwe klanten te werven.
– Het ontwikkelen van een doelgerichte sales flow, waarbij warme leads worden omgezet naar klanten. 

Gedurende zes maanden maken we samen een Plan van Aanpak, waarmee we vervolgens ook inhoudelijk aan de slag gaan. Na die periode heb jij een gedegen basis staan, waarmee je zelf verder kunt. En als jij dat wilt, kunnen we de samenwerking uiteraard ook voortzetten.

Neem snel contact op; we beginnen eind september!

Heb je interesse? Via deze link vind je meer informatie over de inhoud van de opleiding, de eisen waar de stageopdrachtgever aan moet voldoen, de stagevergoeding, enz.

Het is de bedoeling dat we eind september al aan de slag gaan, dus je online marketing kan al op heel korte termijn een boost krijgen!

Heb je na het lezen van de informatie nog steeds interesse en voldoe je aan de eisen? Wil je nog iets anders weten? Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan ook, maar ik ben vanwege mijn werkzaamheden niet altijd bereikbaar.

E-mail: info@jantinevandertang.nl
Tel.: (06) 28 97 39 87

Ik kijk ernaar uit om iets van je te horen!

Ik zoek een stageopdachtgever voor online marketing