Wil je vrijblijvend met mij in gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dat kan tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek denk ik graag met je mee over je prioriteiten, waar je staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt en hoe een virtueel professional je daarbij zou kunnen helpen. Het is voor jou dus meteen een mooi moment om weer even te focussen op je bedrijf.

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@jantinevandertang.nl. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om te reageren op je bericht.
Vul hier uw vraag of opmerking in.

Jantine van der Tang, virtueel assistent
Gevestigd in Zoetermeer

E-mail: info@jantinevandertang.nl
Website: www.jantinevandertang.nl

 

KvK-nummer: 70081239
IBAN-nummer: NL98 ASNB 0706 8148 27
BTW-nummer: NL002045909B14

Beperkt telefonisch bereikbaar

Omdat mijn klanten recht hebben op een goede en zorgvuldige ondersteuning, ben ik maar beperkt telefonisch bereikbaar. Telefoontjes onderbreken mijn concentratie. Hierdoor doe ik niet alleen langer over mijn werk, maar wordt de kans op het maken van fouten ook groter. Dat vind ik niet fair tegenover de klant waar ik op dat moment voor werk.

Het beste kun je mij een e-mail sturen of het formulier op deze pagina invullen. Mijn e-mail check ik regelmatig. Wil je graag telefonisch contact? Dan maken we daar een afspraak voor.

Skypen kan natuurlijk ook.